divendres, 21 de desembre del 2012

La Fira Comercial d'Empreses Simulades reuneix 16 empreses i 6 Instituts


Us transcrivim l'article  que ha publicat Terrassa Digital sobre la nostra IV Fira d'empreses simulades en que han participat els nostres estudiants de segon Curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa.

També en teniu el video aquí:

Video de Terrassa Digital.

Una empresa de seguretat, una de transports ecològics, una de telèfons mòbils o una altra d’equips informàtics. Són quatre exemples de les 16 empreses simulades gestionades per estudiants de Cicles Formatius.

Aquest dijous al matí s’ha celebrat la IV Fira Comercial d’Empreses Simulades a l’Institut de Terrassa. A través de la xarxa social Empresaula, i amb la web dissenyada per la jove empresa terrassenca Codegram, els alumnes de sis centres educatius de Catalunya han hagut de crear una empresa des de zero i posar en pràctica tot allò que es trobarien a la vida real.

Segons Carme Barca, gerent d’empreses simulades: “L’objectiu és que es trobin amb una realitat, que és estar a una fira, fer un stand, fer una decoració, saber tractar a un client, saber vendre un producte, conèixer el producte, i sobretot fer relacions comercials i conèixer altres companys dels instituts.”

Aquest curs uns 60 centres d’arreu de l’Estat usen aquesta xarxa social. Cada dia l’utilitzen un miler d’alumnes, que hi veuen en aquesta eina una bona oportunitat per comprovar què es trobaran en el futur. Per a Sonia González, de l'empresa simulada Worldsys: "M’ha agradat molt fer-ho perquè crec que ens ha ajudat a millorar per saber com es parla de cara al públic i per saber com es treballa en realitat en una empresa. Crec que ha estat molt bé i que és una experiència més per explicar."

El projecte va començar a principis d’octubre i acabarà al maig coincidint amb el final de curs.

També en podeu veure un petit reportatge gràfic en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada