dilluns, 31 de març del 2014

MATÍ LITERARI A L’INS TERRASSA


El passat dijous 20 de març tots els alumnes de 1r de batxillerat vam tenir l’oportunitat de gaudir d’una jornada literària. Foren dos actes organitzats per la comissió de la biblioteca i pel departament de llengua catalana de l’INS Terrassa, respectivament.

Per començar, vam tenir l’oportunitat de conèixer en persona en Lluís-Anton Baulenas, l’escriptor del llibre El fil de plata, que havíem treballat durant el primer trimestre a l’assignatura de llengua catalana.

A la xerrada, que va tenir lloc a la sala d’actes, l’autor va començar explicant les seves vivències com a escriptor, destacant algunes anècdotes del llibre. Posteriorment, els alumnes vam poder fer-li preguntes i, fins i tot, va firmar alguns exemplars.

A mig matí ens vam dirigir cap al teatre “Alegria” per veure l’espectacle Venim d’un silenci, de la companyia “Catorzedabril”.

Es tracta d’un muntatge amb música, recitacions, coreografies i breus escenificacions que pretenien denunciar tot el que va quedar silenciat durant els llargs i tristos anys de la dictadura franquista.

Salvador Espriu, Maria del Mar Bonet o Raimon són alguns dels artistes que es van poder escoltar. De fet, un dels temes més coneguts del cantautor Raimon, “Jo vinc d’un silenci”, dóna títol al muntatge. 
                                                              
S.A.M.  1r batxillerat A



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada