diumenge, 6 de maig del 2012

Sortida a Tarragona de 1er ESO


El dia 26 d’abril tots els alumnes de 1r d’ESO vam anar a Tarragona, que és patrimoni de la humanitat, i que en temps dels romans es deia Tarraco.

L’objectiu de la visita era veure la Tarraco Romana. Vam sortir a les 8:15h i, quan vam arribar a les 9:45h, el primer que vam fer va ser esmorzar en un parc al costat del museu romà.

Quan vam acabar d’esmorzar, vam anar a l’entrada del museu i allà ens vam dividir en grups segons les classes i va venir una monitora que ens ho va explicar tot detalladament sobre Tarraco (les muralles, l’amfiteatre, el circ, l’aqüeducte...).

A l’amfiteatre ens van explicar que hi havia el doble de grades que les que s’havien conservat i que, quan la gent tenia calor, obrien uns tendals que anaven de punta a punta. A l’amfiteatre es feien batalles entre gladiadors a vida o a mort i també es feien lluites entre feres i caceres. El circ romà, en canvi, servia per a fer curses de cavalls i de carros.

L'aqüeducte romà, que és a l’autopista sortint de Tarragona en direcció cap a Terrassa, permetia transportar l'aigua fins a la ciutat. Quan vam anar a visitar-lo, vam dinar i a sota de la zona pícnic hi havia un espai on vam jugar a futbol. Després ja ens en vam anar i vam arribar a l’institut a les 17:00h molt cansats perquè havíem caminat molt i a més havia fet calor, però a pesar de tot vam aprendre força i ens vam divertir molt.

Miguel Torres, 1C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada