dimecres, 28 de març del 2012

EL GRAN DICTAT: VISITA A UN PLATÓ DE TELEVISIÓ.


El dia 7 de març d’aquest any, els alumnes que van decidir anar-hi, van poder gaudir de la interessant experiència d’acudir a cinc gravacions del programa de TV3 el Gran Dictat.
Al baixar de l’autocar, vam entrar a les instal·lacions, i ens van deixar dinar. Ens van explicar com havíem d’estar, i que aquests programes s’emetrien al juny. Quan vam entrar al plató ens va fer molta il·lusió, ja que no estem acostumats a aquest tipus d’ambient. Entre els cinc programes que vam veure, vam fer una pausa de mitja hora en la qual ens van convidar a berenar.  En cada programa, hi havia una manera diferent de presentar el públic. Vam haver de posar-nos segells, fer de netejadors, fer tai-txi i moltes altres coses.
Hi havia un animador, en “Ferran de Lleida”, que ens divertia molt i que feia que es passés més ràpid l’estona. Fins i tot va fer un número de circ! El que ens va cridar més la atenció, és que la televisió enganya molt. Primer, perquè aquests programes que sortirien a la televisió al juny , els estaven gravant a l’hivern. Segon, perquè ens anaven canviant de lloc en les grades, ja que no s’havia de notar que érem el mateix públic durant cinc programes seguits. I per últim que el concursant que estava en tots els programes es canviava de samarreta cada vegada que en començava un altre.   
Aquesta sortida tan emocionant ens ha agradat molt, tot i que quasi bé no cabíem als seients!



Gemma Mondéjar i Sara García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada