dijous, 22 de març del 2012

Taller sobre la prevenció de la sida a 4t d’ESO

La prevenció de la sida és un aspecte important de l’educació per a la salut a l’escola. En aquest marc, els alumnes de 4t d'ESO, a l’institut mateix, han estat participant en uns tallers organtizats i desenvolupats per professionals de l’ajuntament de Terrassa.
Aquests tallers tenien com a objectius mesurar el nivell d'informació prèvia de l'alumnat sobre el tema, augmentar i millorar els coneixements sobre la sida i la seva prevenció i afermar uns hàbits i actituds sexuals que evitin les pràctiques de risc, tot afavorint la reflexió personal sobre els propis codis ètics.
La intervenció consisteix en una xerrada-taller a càrrec de personal tècnic de la comissió de la sida després que l'alumnat hagi treballat a l'aula el tema amb l'assessorament tècnic i material dels professionals de la comissió. Tant el contingut de la intervenció com el material audiovisual de suport s'adequa al nivell de l'alumnat. En funció de la programació de cada any, també hi ha la possibilitat de participar en activitats complementàries (obres de teatre, cinema, etc.).
Entenem que és una línia de treball que hem de mantenir i estem segurs que l’activitat haurà estat profitosa per a l’alumnat.https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada