dijous, 22 de març del 2012

Sortida a la Biblioteca Central de Terrassa

Avui, 28 de febrer, hem anat a la Biblioteca Central de Terrassa. Primer hem fet classe normal de 8 a 9:30 i després ens n’hem anat a la Biblioteca, acompanyats pel professor de castellà, en Miquel, i pel de català, en Jordi.
Quan hem arribat, hem esmorzat a l’entrada i ens hem esperat una mica. Quan han obert les portes hem passat, però abans ha vingut una noia que es deia Marta i ens ha atès.

Hem passat dins i ens ha explicat el més essencial: que hi havien 4 zones: el vestíbul, on es feia el préstec; la sala gran, on podien entrar les persones a partir de 14 anys; la sala de les revistes; i la zona infantil, on podien entrar els nens (els menors de 5 anys acompanyats dels pares) a fer consultes, llegir, mirar...  També ens han explicat com podíem tenir-ne el carnet, com podíem fer ús dels ordinadors de la Biblioteca o dels nostre, quants llibres, pel·lícules, CDs... podíem treure en préstec cada mes..., i després hem pogut preguntar tots els dubtes que teníem.
Molts ja coneixíem la Biblioteca i els serveis que ofereix, però no tots, i els qui no la coneixien segur que han descobert un lloc fantàstic per estudiar i passar-ho bé.


Miguel Torres, 1C d’ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada