dijous, 22 de març del 2012

Xerrada de la policia


El dilluns 27 de febrer, després del pati, un policia va venir a parlar-nos sobre diversos temes durant una hora i mitja. La primera part de la xerrada va ser sobre el que era el civisme i perquè era important en aspectes generals. L’última part va tractar sobre les peces que componen les motos i la importància de portar un casc. Mentre que ens explicava els temes, intercalava alguna anècdota i ens feia participar preguntant-nos opinions. La majoria de preguntes les vam fer en l’apartat dels cascs, ja que ens vam adonar de que era molt important per a la nostra seguretat.
Mentre que parlava el policia ens anava ensenyant un Power Point, on vam veure algunes imatges i exemples dels temes tractats.
Potser, la part que més em va impressionar a nivell personal, va ser quan va parlar del vandalisme i ens va mostrar les imatges que ho comprovaven.
La xerrada ens va resultar molt interessant i productiva, sobretot perquè el policia ens parlava d’una manera molt realista i ens feia conscienciar de la importància de les coses. 

Gemma Mondéjar González                                 3r ESO A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada